Servicevoorwaarden

 
 1. Zorg dat de ruimte waarin gemonteerd zal worden schoon, droog, vlak, geventileerd en verlicht is, met genoeg ruimte voor de montage service. Een vrij werkoppervlakte (exclusief kast) van 3.00 x 2.00m is voldoende. Mocht je ruimte simpelweg te klein zijn dan bouwen we alles staand op.

 2. Zorg dat je beschikt over alle onderdelen. Controleer ook op beschadigingen. Planken zijn extra gevoelig voor beschadigingen.

 3. Zorg dat de te monteren meubels zich ongeopend in de originele verpakking bevinden.

 4. We kunnen een uur eerder of twee uur later dan de geplande starttijd bij je zijn.

 5. Zorg dat het te monteren meubel aanwezig is in de ruimte waar deze geplaatst zal worden.

 6. Het is noodzakelijk om een PAX kast met een diepte van 35cm aan de muur te bevestigen. Een PAX kast met een diepte van 58cm heeft geen muurbevestiging nodig.

 7. Indien muurbevestiging is gewenst dient een eventuele plint van de muur gehaald te worden. Dit moet je voorafgaande aan de montage zelf doen. 

 8. Eventuele parkeerkosten zijn voor eigen rekening. De parkeerkosten kunnen achteraf met een ‘tikkie’ of ander betaalverzoek worden verrekend.

 9. Een kast met een hoogte van 236cm heeft een plafondhoogte van 237.4cm nodig. Wanneer de plafondhoogte lager is kunnen we de montage helaas niet uitvoeren.

 10. Je kunt tot 48 uur van te voren de meubelmontageservice annuleren of wijzigen zonder dat we kosten in rekening zullen brengen. Annuleer je binnen 48 uur voor het afgesproken servicemoment, dan brengen we de vooraf overeengekomen kosten voor de service in rekening.

 11. Als je aan één of meer van de hierboven genoemde voorwaarden niet voldoet, zijn we niet gehouden om de meubelmontageservice te verrichten. Op het moment dat je wel aan de hierboven genoemde voorwaarden voldoet, kun je een nieuwe meubelmontageservice afspraak met ons maken. Voor iedere geplande meubelmontageservice afspraak betaal je de kosten voor de meubelmontageservice.